cookandherbheading
Foto20100110170241

©2010Wim Maes  |  www.kruidenwereld.be - www.cookandherb.com  

logocookandherb

Kookles – workshop: Mexicaanse keuken: Vrijdag 26 februari en 5 maart van 19 tot 22 u

 

Basisgerechten en verfijning van de Mexicaanse keuken, een inleiding van de basis van de Maya’s tot verfijning van de keukengeheimen van Oaxaca. Salsa’s, guacamole, enchillada’s, wraps en tortilla’s, chilé, molé en veel meer.

Pittig met vuur van de mama’s, maar zeker niet enkel pikant (of niet pikant voor de liefhebbers), Mexico heeft een uniek botanische topaanbod aan gastronomische kruiden, een keuken met snelle hartige gerechten vol zon, cultuur en passie.

Toegankelijk voor vegetariërs, beginners en profs. Docent, gerechten en kruiden: Wim Maes Cook and Herb – Kruidenwereld.

Inschrijvingen bij Syntra Campus Metropool, prijs voor de 2 lessen samen: 102,85 euro incl. BTW, betaling met opleidingcheques mogelijk.

Locatie: Syntra Metropool, Lange Leemstraat te Antwerpen

www.syntra-ab.be/opleidingen/Bereiden-van-Mexicaanse-gerechten

Cook and Herb Kruidenwereld

Wim Maes

Vijfhoeklaan7 2960 Brecht (Sint-Job in 't Goor)

Te Sint Job enkel op afspraak 0478/502404 en 0486/939123