cookandherbheading
Foto20100110170241

©2010Wim Maes  |  www.kruidenwereld.be - www.cookandherb.com  

logocookandherb

 

Kookles – workshop: Gezond koken met verse kruiden, basis voorjaarskruiden: maandag 8 maart van 19 tot 22u 30

Dynamisch, creatief en gezond koken met de klassieke en minder bekende verse kruiden. Een grondige inleiding gericht naar de starter en gevorderden, via verschillende hapjes leert u klassieke toepassingen uit de Belgische en Franse keuken en vernieuwende toepassingen voor dagelijks gebruik en de feestelijke keuken.

Van kruidenboters, dressings tot béarnaise en paling in’ groen. Peterseliesoorten, bieslooksoorten, dragon, anijssmakende kruiden, zuring, dille, mineraalrijke kruiden en kruiden met mosterdglycoside( radijsachtigen, barbarakruid, mierikswortel…)

Kruidenboter van de chef. Peterseliesapje met appel en munt en gele wortel;

Trio van aardappel ( truffel, geitenbaard en rattes), forel met mierikdille, grijze garnaal limoen bieslookroom, gegratineerde zalm en veldkers. Voorjaarssoepje van groene kruiden. Gegrilde zalm béarnaise met ravioli spinazie. Gerookte paling in’ groen in kruidenpannenkoek. Herdersla met geitenkaasje, witloofslaatje ‘ lardon’ en scampi. En verrassingen van de dag.....

 

Totaalprijs incl. ingrediënten: 12 gerechten in tapavorm. 35 euro. Incl. 21% BTW

Locatie polyvalente zaal links voor de Hemelhoeve in het gemeentepark te Brasschaat.

Inschrijvingen: Cook and Herb – Kruidenwereld: info@kruidenwereld.be tel/ 0478 502 404

Plaatsen beperkt. Toegankelijk voor vegetariërs (aangepaste gerechten)

Cook and Herb Kruidenwereld

Wim Maes

Vijfhoeklaan7 2960 Brecht (Sint-Job in 't Goor)

Te Sint Job enkel op afspraak 0478/502404 en 0486/939123